Hobbycentrum Nijmegen Oost

Kosten

Voor deelname betaal je een jaarlijkse bijdrage. Hiervoor kun je het hele jaar onbeperkt deelnemen aan alle cursussen en workshops en gebruik maken van alle gereedschappen en machines. Op kantoor van het Hobbycentrum kun je de bijdrage contant afrekenen of via het pinautomaat voldoen. Onze voorkeur heeft niet om de deelnemersbijdrage over te maken via de bank. Wel kunnen we op aanvraag een factuur maken en kunt u met een factuurnummer de bijdrage overmaken. Natuurlijk kun je een keer gratis deelnemen en rustig rondkijken wat je vaker zou willen gaan doen.


Deelnemersbijdrage 2019 (cusussen overdag)
Deelnemersbijdrage overdag voor het hele jaar€85,-
Deelnemersbijdrage overdag van januari t/m september€55,-
Deelnemersbijdrage overdag van september t/m december€30,-
Deelnemersbijdrage overdag november en december€15,-
Deelname aan de kinderactiviteit op de 1ste en 3de woensdag van de maand (prijs per keer, incl materiaal)   €2,-
---------------------------------------------------------------------------------
Deelnemersbijdrage 2019 (cursussen avond en overdag)
Deelnemersbijdrage avond voor het hele jaar€120,-
Deelnemersbijdrage avond van januari t/m september€80,-
Deelnemersbijdrage avond van september t/m december                                   €40,-
Deelnemersbijdrage november en december€20,-
Eenmalig deelnemen in de avond (alleen voor deelnemers)€1,-

Uitzonderingen en kortinsgactie:

  • De gemeente Nijmegen wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Vandaar dat ze een speciale regeling hebben voor mensen met een minimum inkomen, genaamd de MEEDOEN- regeling. Dit betekent dat mensen met minimum inkomen gratis (of met een korting) kunnen deelnemen aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur, sport of educatie. Mensen met een minimum inkomen kunnen dus het jaarlijkse deelnemersbedrag van het Hobbycentrum vergoed krijgen. Meer informatie kun je lezen op de site van de gemeente Nijmegen, klik op deze link.
  • Hobbycentrum Nijmegen Oost heeft een mooie actie voor maatjesprojecten van welzijnorganisaties en zorginstellingen! Speciaal voor de maatjes van organisaties hebben wij een actie en rekenen wij de prijs ‘2 voor de prijs van 1’. Dat betekent dat de maatjes voor een totaalbedrag van maar 25 euro van september tot januari 2019 onbeperkt gebruik kunnen maken van alle 'overdag' activiteiten van Hobbycentrum Nijmegen Oost.
  • Stichting Leergeld vergoedt voor ouders met mimimum inkomen de onkosten voor deelname aan de kinderactiviteit. Voor meer informatie, graag het aan de beheerder op het Hobbycentrum of zie https://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

Huishoudelijk reglement

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt tijdens het bezoek aan het Hobbycentrum. We vragen iedereen dan ook nadrukkelijk zich te houden aan het huishoudelijk reglement.