We zijn helaas tijdelijk gesloten

Op 14 december 2020 is er ter bescherming van de gezondheid van iedereen een tweede lockdown aangekondigd. Dit betekent voor Hobbycentrum Nijmegen Oost dat we onze deuren tijdelijk moeten sluiten. Uiteraard zullen we op deze website melden als we weer onze deuren weer kunnen openen.

We realiseren ons dat een daginvulling die wegvalt een groot gemis is voor veel van onze deelnemers en vrijwilligers. We proberen bijvoorbeeld door nieuwsbrieven te versturen en digitale koffiemomenten te organiseren alle betrokkenen op de hoogte te houden. Voor mensen die vragen hebben of behoefte hebben aan een praatje en persoonlijk contact zijn wij telefonisch (024-3231330) en via de mail (info@hobbycentrumnijmegenoost.nl) bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

We wensen iedereen het allerbeste en we hopen elkaar snel weer in goede gezondheid te ontmoeten in ons Hobbycentrum!

 

Geplaatst in Nieuws.