Alle activiteiten zijn helaas geannuleerd.

Afgelopen zaterdag 18 december zijn de Corona maatregelen wederom aangescherpt en ook voor ons als Hobbycentrum heeft dit consequenties. Het volledig programma met activiteiten zal helaas tot in ieder geval 14 januari niet doorgaan. De voordeur is gesloten en alleen met een persoonlijke afspraak en een bijzondere reden kun je een bezoek afleggen aan het Hobbycentrum. We hebben in de vorige lockdown namelijk gemerkt dat een lange gesloten periode verregaande persoonlijke gevolgen had voor een aantal vrijwilligers en deelnemers van ons. We beseffen ons dat dit nu, juist voor de soms toch eenzame en donkeren dagen voor kerst, een zware tijd kan zijn. Daarom hebben we in overleg met de gemeente het volgende kunnen afspreken:

Van 20 t/m 24 december en van 10 t/m 14 januari kunnen alleen huidige deelnemers en vrijwilligers ons bezoeken op afspraak. Als je zelf het idee hebt dat een bezoek aan het Hobbycentrum jou goed doet? Als je het fijn vindt om langs te komen voor een kopje koffie, een praatje of een activiteit op maat? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op! Daarnaast kun je ook langskomen om een werkstuk of hobbymateriaal op te halen om thuis creatief aan de slag te gaan. Kortom: alleen met een afspraak kun je ons dus toch nog bezoeken!

Van 20 t/m 24 december en van 10 t/m 14 januari zijn we van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch en via de mail bereikbaar. Dus als je aan afspraak wil maken of als je het Hobbycentrum met een andere reden wil bereiken, dan kan dat. Als je bijvoorbeeld een kerstkaartje wil sturen naar een vrijwilliger of als je iemand thuis wil uitnodigen? Of als je wil afspreken om samen een stukje te wandelen en je hebt geen contactgegevens. Dan kun je met Roos of Jennifer contact opnemen en dan kunnen zij bemiddelen. (Uiteraard geven we alleen contactgegevens na wederzijds goedvinden.)

Zodra we weten wanneer we weer onze deuren voor iedereen kunnen openen, zullen we dit uiteraard op deze site bekend maken!

Geplaatst in Nieuws.