Verf gieten (paint pouring)

Acrylverf gieten is een hype die nu ook in ons Hobbycentrum gegeven gaat worden in de vorm van een all-in workshop. Er zijn veel verschillende technieken die aan bod komen. Tijdens een workshop zal er 1 werkstuk per persoon gemaakt worden aan de hand van een bepaalde techniek. Soms zal er, afhankelijk van de techniek die centraal staat, gekozen worden om 2 kleine werkstukken te maken. Dus iedere workshop is anders! Er kunnen per keer maar 5 deelnemers deelnemen, dus geef je snel op want vol=vol!

Het resultaat is altijd verrassend met mooie cellen die ontstaan tijdens het gieten door het toevoegen van siliconenolie. Je zult zien dat het verfgieten verslavend werkt en je steeds weer nieuwe ideeën krijgt om uit te proberen. Je kunt natuurlijk ook veel filmpjes bekijken op Youtube.

Kosten: Verf gieten is een dure hobby, want je gebruikt veel verf per keer en ook de andere materialen zijn niet goedkoop. Materialen per workshop slechts €15,-. Dit is inclusief alle materialen en schildersdoek(en). Naast de materiaalkosten betalen alle deelnemers ook een deelnemersbijdrage. Deelnemers van overdag betalen 1 euro per keer voor de activiteiten in de avond (totaalkosten workshop €16,-). Deelnemers die de bijdrage hebben betaald voor de avond kunnen gratis meedoen (betalen daarnaast nog wel voor materiaal, per workshop €15,-euro). Ben je geen deelnemer , dan betaal je bovenop de materiaalkosten van €15,- euro € 5 euro deelnemersbijdrage voor deze leuke avond (totaal per workshop €20,- euro)

Woensdag 19.00-21.30
( 7 september, 12 oktober, 2 november 2022 en 11 januari 2023)