Verf gieten (paint pouring)

Acrylverf gieten is een hype die nu ook in ons Hobbycentrum gegeven gaat worden in de vorm van een all-in workshop. Er zijn veel verschillende technieken die aan bod komen. Tijdens een workshop zal er 1 werkstuk per persoon gemaakt worden aan de hand van een bepaalde techniek. Soms zal er, afhankelijk van de techniek die centraal staat, gekozen worden om 2 kleine werkstukken te maken. Dus iedere workshop is anders! Er kunnen per keer maar 5 deelnemers deelnemen, dus geef je snel op want vol=vol!

Het resultaat is altijd verrassend met mooie cellen die ontstaan tijdens het gieten door het toevoegen van siliconenolie. Je zult zien dat het verfgieten verslavend werkt en je steeds weer nieuwe ideeën krijgt om uit te proberen. Je kunt natuurlijk ook veel filmpjes bekijken op Youtube.

Kosten: Verf gieten is een dure hobby, want je gebruikt veel verf per keer en ook de andere materialen zijn niet goedkoop. Het Hobbycentrum kan deze workshop aanbieden tegen kostprijs voor slechts €15,/ per workshop. Dit is inclusief alle materialen en schildersdoek(en). Naast de materiaalkosten betalen alle deelnemers ook een deelnemersbijdrage. Deelnemers die de jaarlijkse bijdrage hebben betaald voor overdag betalen 1 euro per keer voor de activiteiten in de avond. Deelnemers die de bijdrage hebben betaald voor de avond kunnen gratis meedoen (betalen daarnaast nog wel voor materiaal). Ben je geen deelnemer van het Hobbycentrum en wil je alleen een keertje deelnemen aan verf gieten, dan betaal je 5 euro deelnemersbijdrage per keer en 15 euro materiaalkosten. Voor verf gieten is het niet mogelijk om een proefles te volgen.

Woensdag 19.00-21.30
(alleen op 13 oktober, 10 november & 12 januari 2022)