Hobbycentrum Nijmegen Oost


Nieuwsbrief

Hobbycentrum Nijmegen-Oost

April 2018


Openingsfeest 6 mei

Op zondag 6 mei van 12.00 tot 16.00 uur zal het openingsfeest van het hobbycentrum plaatsvinden. Wethouder Bert Frings zal het hobbycentrum dan officieel openen. Tijdens dit openingsfeest zullen we ons aan de wijk presenteren met al onze activiteiten in de vorm van workshops en demonstraties.
Ook zal er een informatiemarkt zijn waarop andere huurders van de Daalsehof en partners van het hobbycentrum in deze wijk zich kunnen presenteren. Er is bovendien een open podium waar allerlei optredens zullen plaatsvinden. Dus wil je zelf optreden of ken je iemand die zou willen optreden, meld je dan voor 17 april op kantoor of via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl.


Kandidaat bestuursleden gevraagd


Zoals jullie weten is ons huidige bestuur een interim-bestuur. Dit interim-bestuur heeft ook als opdracht meegekregen om een nieuw bestuur te formeren dat hen zal gaan opvolgen. Hiervoor zijn ze op zoek naar kandidaat bestuursleden. Dus ben jij de geschikte kandidaat en zou je graag in het bestuur willen, dan kun je dit melden tot 1 juni aan Roos Koopmans.

Nieuwe cursus digitale fotografie

Deze cursus vindt plaats op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. In deze cursus kun je alle vragen stellen over fotografie. De begeleider Jan Kolner is een semi professionele fotograaf en heeft ervaring in het geven van cursussen. Hij kan alles vertellen over het bewerken van foto’s op de laptop en over het instellen van de camera. Maar ook het discussiëren over foto’s wat er anders of beter kan ziet hij als onderdeel van de cursus. Voor een beginner maar ook voor ervaren fotograaf een aanrader!


Computer-inloop

Voor de computer-inloop hebben we een nieuwe begeleider. Bram Peters staat voor jullie klaar om al jullie computervragen te beantwoorden op dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en op donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Dus wees welkom!


Nieuwe cursus schilderen, abstract expressionisme

Een keer wat anders, geen grenzen, jezelf laten gaan. Al die dingen komen samen in deze cursus abstract expressionisme.
Onder begeleiding van Thessa Wulterkens leer je jezelf los te laten door vrijer te denken en het te verwezenlijken op doek of papier. Leren meer materiaal te combineren zoals zand, touw, verf, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Laat jezelf verrassen.
Deze cursus vindt plaats vanaf dinsdag 10 april van 13.00 tot 16.00 en zal 6 maal zijn.

Hobbycentrum is gesloten op.....

Op Hemelvaart 10 en 11 mei en op 2de pinksterdag 21 mei is het hobbycentrum gesloten

Werkstukken gemaakt in het hobbycentrum

  

Foto links: Maaike Hermens, schilderen (acrylverf).
Foto rechts: Maaike Schiedon, sieraden maken.