Fotowedstrijd 2021

Tot zondag 21 maart was het mogelijk om een foto in te sturen en deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Alle foto’s hieronder zijn in deze periode ingeleverd. Bekijk de foto’s en laat je verrassen door zoveel mensen met talent!

Deelnemende fotografen maakten kans op twee prijzen: fotogroep Reflex heeft volgens hen de beste/mooiste foto aangewezen. Daarnaast was er ook een publieksprijs te winnen! Van 1 april tot 18 april had iedereen de mogelijkheid om maximaal 3 foto’s te beoordelen met een ster. Ook kon je tijdens de stemronde een reactie achterlaten waarom je hebt gestemd op de foto. Er zijn namelijk zoveel argumenten om op een foto te stemmen. Vind je het onderwerp leuk? Houd je van de kleuren of de sfeer van de foto? Raakt de foto je emotioneel, of roept het een herinnering op? Is het een hele originele foto? Of is de foto technisch perfect? Reacties kun je bij alle deelnemende foto’s nog steeds lezen als je op de foto klikt.


De winnende foto’s van de fotowedstrijd 2021 zijn:


Winnaar juryprijs
Fotograaf: Ben Auch

Jury/ fotogroep Reflex: “Mooi spel van licht en schaduw, fijn ritme van de vormen en zachte  terugkerende kleuren.”Winnaar publieksprijs (met 91 stemmen)
Fotograaf: Marijke Eggink

Publiek: “Mooie spiegeling, door mensen in het bootje krijgt de foto een verhaal, surrealistische foto met wonderschone balans in compositie”


Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en het is niet de bedoeling om deze foto’s te kopiëren of voor andere doeleinden te gebruiken.

Een tip: Klik op de foto om de foto te vergroten en de foto in de originele afmeting te bekijken!