Fotowedstrijd 2021

Tot zondag 21 maart was het mogelijk om een foto in te sturen en deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Alle foto’s hieronder zijn in deze periode ingeleverd en doen mee met de fotowedstrijd. Bekijk de foto’s en laat je verrassen door zoveel mensen met talent!

Er zijn twee prijzen te vergeven: een jury van ervaren fotografen zal de beste foto volgens hen bepalen. Maar er is ook een publieksprijs en daarvoor is iedereen de jury! Beide prijzen zijn een geldbedrag van 50 euro.

Van 1 april tot 18 april had iedereen de mogelijkheid om maximaal 3 foto’s te beoordelen met een ster. Ook was kon je tijdens de stemronde een reactie achterlaten waarom je hebt gestemd op de foto. Er zijn namelijk zoveel argumenten om op een foto te stemmen. Vind je het onderwerp leuk? Houd je van de kleuren of de sfeer van de foto? Raakt de foto je emotioneel, of roept het een herinnering op? Is het een hele originele foto? Of is de foto technisch perfect? Allerlei reacties kun je hieronder nog steeds lezen. Hoeveel stemmen er op de foto’s zijn uitgebracht is nu nog een verrassing;)

Op 30 april zullen de winnaar van de jury- en de publieksprijs bekend maken!

Een tip: Klik op de foto om de foto te vergroten en de foto in de originele afmeting te bekijken!