Hobbycentrum Nijmegen Oost

Nieuwsbrief
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
Januari 2017


Open Doe Dag 2017

Zondag 29 januari van 11.00 tot 15.00 organiseert Hobbycentrum Nijmegen Oost een OPEN DOE DAG. We nodigen iedereen uit om (tegen betaling van alleen de materiaalkosten) deel te nemen aan creatieve workshops. De Open Doe Dag is bedoeld voor iedereen; van jong tot oud en van beginnende hobbyist tot kunstenaar, iedereen is welkom en kan 29 januari bij ons aan de slag. Natuurlijk kunt u ook langskomen voor meer nformatie over ons aanbod of voor een lekker kopje koffie!Fotoboek Hobbycentrum Nijmegen Oost 2016


Een mooi creatief jaar 2016 vol inspiratie ligt achter ons. Onze vrijwilligers hebben weer met veel passie hun cursussen gegeven. De deelnemers hebben weer vele mooie kunstwerken gemaakt. Maar dat is niet het hele verhaal, er is zoveel meer bij het hobbycentrum gebeurd. Om een totaal beeld hiervan te geven hebben we een fotoboek samengesteld. Zondag 29 januari zal het fotoboek bij de afsluiting van de Open Doe Dag gepresenteerd worden. Natuurlijk zal dit fotoboek daarna ter inzage liggen op de koffietafel.


Donatie van vitrines en bustes

We hebben hele mooie vitrines en bustes kado gekregen van galerie Ra te Amsterdam. We willen Paul Derrez hartelijk bedanken voor deze gift. En natuurlijk Ben Winkelmolen, een deelnemer van olieverf-schilderen, voor deze gouden tip.


Werkstukken gemaakt in het hobbycentrum

       

Foto links: Marielle de Vries, zentangle
Foto rechts: Paulien vd Graaf, hippe tassen en sieraden

Terug naar nieuwspagina