Kosten

Voor deelname betaal je een jaarlijkse bijdrage. Hiervoor kun je het hele jaar onbeperkt deelnemen aan alle cursussen en workshops en gebruik maken van alle gereedschappen en machines. Op het kantoor van het Hobbycentrum kun je de bijdrage contant afrekenen of via de pinautomaat voldoen. Onze voorkeur heeft niet om de deelnemersbijdrage over te maken via de bank. Wel kunnen we op aanvraag een factuur maken en kunt u met een factuurnummer de bijdrage overmaken. Natuurlijk kun je een keer gratis deelnemen en rustig rondkijken wat je vaker zou willen gaan doen.

Deelnemersbijdrage 2020

Cursussen overdag

Deelnemersbijdrage overdag voor het hele jaar: €90,-
Deelnemersbijdrage overdag van januari tot september: €55,-
Deelnemersbijdrage overdag van september t/m december: €35,-
Deelnemersbijdrage overdag november en december: €20,-
Deelname aan de kinderactiviteit (prijs per keer, incl materiaal): €2,-

Cursussen avond en overdag

Deelnemersbijdrage avond voor het hele jaar: €125,-
Deelnemersbijdrage avond van januari tot september: €80,-
Deelnemersbijdrage avond van september t/m december: €45,-
Deelnemersbijdrage avond november en december: €25,-
Eenmalig deelnemen in de avond (alleen voor deelnemers): €1,-

Uitzonderingen en kortingsactie

  • De gemeente Nijmegen wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Vandaar dat ze een speciale regeling hebben voor mensen met een minimum inkomen, genaamd de MEEDOEN- regeling. Dit betekent dat mensen met een minimum inkomen gratis (of met een korting) kunnen meedoen bij verschillende organisaties op het gebied van cultuur, sport of educatie. Mensen met een minimum inkomen kunnen het jaarlijkse deelnemersbedrag van het Hobbycentrum dus vergoed krijgen. Meer informatie kun je lezen op de site van de gemeente Nijmegen, klik op deze link.
  • Hobbycentrum Nijmegen Oost heeft een mooie actie voor maatjesprojecten van welzijnsorganisaties en zorginstellingen. Speciaal voor de maatjes van deze organisaties hebben wij een actie ‘2 voor de prijs van 1’.
  • Stichting Leergeld vergoedt voor ouders met een minimum inkomen de onkosten voor deelname aan de kinderactiviteit. Voor meer informatie, vraag het aan de beheerder op het Hobbycentrum of zie https://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie