Hobbycentrum Nijmegen Oost


Nieuwsbrief
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
November 2016


Dit is onze eerste nieuwsbrief nieuwe stijl. Voor de mailing hebben we gebruikt gemaakt van de mailadressen die bekend zijn bij het hobbycentrum. Heb je geen behoefte aan deze nieuwsbrief in de toekomst, dan kun je je onderaan deze nieuwsbrief gemakkelijk uitschrijven.
We wensen jullie in ieder geval veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Belangrijke mededelingen

Deelnemersbijdrage 2017

De deelnemersbijdrage voor de activiteiten overdag zal in het jaar 2017 75 euro gaan bedragen. De bijdrage voor de avondactiviteiten blijft ongewijzigd, nl. 120 euro. Ook de consumptieprijzen zullen ongewijzigd blijven.

Kerstvakantie

De kerstvakantie vindt plaats van zaterdag 24 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017.

Gesloten op woensdagavond

Op woensdagavond 14 december zijn we helaas gesloten ivm een etentje voor onze vrijwilligers.


Expositie in Stip Oost in wijkkrant


De aankondiging van onze expositie in Stip Oost te Nijmegen is te lezen in de wijkkrant! Lise van Rheenen van onze cursus "olieverf schilderen" en deelnemers van "speksteen bewerken" exposeren gezamenlijk. Laat je dus inspireren en verrassen en neem een kijkje bij deze expositie!
De expositie is te zien tot donderdag 1 december. Openingstijden van Stip Oost op de Elzenstraat 4 te Nijmegen: ma van 13.30-17.00, wo van 9.30 -12.30 en do van 13.30 tot 17.00.
Meer info is te lezen in het artikel op blz 4 van de wijkkrant.


Gratis deelnemen voor mensen met een mimimum inkomen

De gemeente Nijmegen wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Vandaar dat ze een speciale regeling hebben voor mensen met een minimum inkomen, genaamd de MEEDOEN- regeling. Dit betekent dat mensen met minimum inkomen gratis (of met een korting) kunnen deelnemen aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur, sport of educatie. Mensen met een minimum inkomen kunnen dus het jaarlijkse deelnemersbedrag van het Hobbycentrum vergoed krijgen. Alle mensen met het minumum inkomen hebben hier, als het goed is, een brief over gehad van de gemeente. Deze brief kun je meenemen naar het Hobbycentrum en dat is het bewijs dat de gemeente de deelnemersbijdrage voor je betaald. Vanaf het moment dat je de brief aan ons laat zien, kun je een jaar lang deelnemen aan alle activiteiten van het Hobbycentrum!
Voor meer informatie klik hier.


Teambuilding, familiedag of een kinderfeestje?


We hebben een uitgebreid programma met activiteiten, maar je kunt ook andere verzoeken bij ons indienen. Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, teambuilding of familiedag.

Deze week hebben we een schilder-activiteit voor een teambuildingsdag van het personeel van een basisschool georganiseerd. Onze vrijwilliger Barbara Croonen was de begeleider en het was een succes!

Deze reactie kregen we na afloop: 'Ik wilde je nog bedanken voor de leuke workshop die je aan ons team hebt gegeven. Iedereen deed enthousiast mee en ik hoorde veel positieve geluiden nadien. We vonden het zeer geslaagd en vonden het leuk om zo met z'n allen zo bezig te zijn. Kortom: zeer aan te raden voor andere teams.'


Recensie schrijven op facebook

Inmiddels hebben we via facebook al 500 volgers. Tegenwoordig is dit ook een goede manier om het hobbycentrum te promoten. Het zou leuk zijn als jullie je eigen ervaringen met het hobbycentrum ook delen via een recensie. Je kunt dit doen hier. Dit kan alleen als je zelf ook gebruik maakt van facebook.


Werkstukken gemaakt in het hobbycentrum

    

Foto links: Kees Jonkers, pastelkrijt
Foto rechts: Ankie Cornelissen, zijdeschilderen

Terug naar nieuwspagina