Deelnemersbijdrage

Voor deelname betaal je een jaarlijkse bijdrage. Hiervoor kun je het hele jaar onbeperkt deelnemen aan alle cursussen en workshops en gebruik maken van alle gereedschappen en machines. Op het kantoor van het Hobbycentrum kun je de bijdrage contant afrekenen of via de pinautomaat voldoen, maar via onderstaande betaalknop kun je de deelnemersbijdrage via Ideal betalen. We kunnen eventueel ook op aanvraag een factuur maken en dan kun je met een factuurnummer de bijdrage overmaken. Voordat je de deelnemersbijdrage betaalt, is het handig om eerst te informeren of er voldoende plaats is bij de activiteiten waar je aan wilt deelnemen. Natuurlijk kun je ook een keer gratis deelnemen en rustig rondkijken wat je vaker zou willen gaan doen. Voor enkele activiteiten wordt er een materiaal/ onderhoudsvergoeding gevraagd per deelname aan de activiteit. Hiervoor zijn materiaal/ onderhoud kaarten te koop in ons winkeltje, zodat je niet elke keer kleingeld hoeft mee te nemen. Als je deze aanschaft, krijg je altijd één gratis strip vanuit het Hobbycentrum.

Natuurlijk hopen we dat je met veel plezier creatief bezig gaat zijn in ons Hobbycentrum, maar mocht je er een keer mee gaan stoppen, vul dan ons opzegformulier in. Dat helpt ons weer om ons aanbod te verbeteren.

Deelnemersbijdrage 2024

Cursussen overdag

Deelnemersbijdrage overdag voor het hele jaar: €110
Deelnemersbijdrage overdag van januari tot september: €72,50
Deelnemersbijdrage overdag van september t/m december: €47,50
Deelname aan de kinderactiviteit (prijs per keer, incl. materiaal): €3,00

Cursussen avond en overdag

Deelnemersbijdrage avond voor het hele jaar: €145
Deelnemersbijdrage avond van januari tot september: €97,50
Deelnemersbijdrage avond van september t/m december: €57,50
Eenmalig deelnemen in de avond (alleen voor deelnemers): €1,00

Nieuw!

Vanaf heden is het ook mogelijk om een 10 rittenkaart te kopen voor €37,50,- voor deelname aan onze activiteiten. Deze 10 rittenkaart is in te zetten voor 10 dezelfde of diverse activiteiten binnen Hobbycentrum Nijmegen Oost. Deze 10 rittenkaart is 4 maanden geldig en is zowel overdag als in de avond te gebruiken.

 

Uitzonderingen en kortingsactie

  • De gemeente Nijmegen wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Vandaar dat ze een speciale regeling hebben voor mensen met een minimum inkomen, genaamd de Meedoen-regeling. Dit betekent dat mensen met een minimum inkomen gratis (of met een korting) kunnen meedoen bij verschillende organisaties op het gebied van cultuur, sport of educatie. Mensen met een minimum inkomen kunnen het jaarlijkse deelnemersbedrag van het Hobbycentrum Nijmegen Oost dus vergoed krijgen. Meer informatie kun je lezen op de site van de gemeente Nijmegen, klik op deze link.
  • Hobbycentrum Nijmegen Oost heeft een mooie actie voor maatjesprojecten van welzijnsorganisaties en zorginstellingen. Speciaal voor de maatjes van deze organisaties hebben wij een actie ‘2 voor de prijs van 1’.
  • Stichting Leergeld vergoedt voor ouders met een minimum inkomen de onkosten voor deelname aan kinderactiviteiten. Voor meer informatie, vraag het aan de beheerder op het Hobbycentrum of zie https://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

Huishoudelijk reglement

Hobbycentrum Nijmegen-Oost (HcNO) is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar mensen de gelegenheid krijgen zich creatief te ontwikkelen, mensen te ontmoeten of zich vrijwillig in te zetten. Het Huishoudelijk Reglement regelt de dagelijkse gang van zaken waardoor iedereen zich prettig en veilig voelt. Het is dus belangrijk dat iedereen het reglement kent en zich daaraan houdt. Bij het overtreden van dit reglement zal de coördinator hem of haar aanspreken. Mocht dit niet zorgen voor een oplossing of is er sprake van wangedrag dan zullen er maatregelen getroffen worden door het bestuur. Dit kan leiden tot een schorsing of een lokaalverbod. Het volledige huishoudelijke reglement kun je lezen via onderstaande link.