Deelnemersbijdrage

Voor deelname betaal je een jaarlijkse bijdrage. Hiervoor kun je het hele jaar onbeperkt deelnemen aan alle cursussen en workshops en gebruik maken van alle gereedschappen en machines. Op het kantoor van het Hobbycentrum kun je de bijdrage contant afrekenen of via de pinautomaat voldoen, maar via onderstaande betaalknop kun je de deelnemersbijdrage via Ideal betalen. We kunnen eventueel ook op aanvraag een factuur maken en dan kun je met een factuurnummer de bijdrage overmaken. Voordat je de deelnemersbijdrage betaalt, is het handig om eerst te informeren of er voldoende plaats is bij de activiteiten waar je aan wilt deelnemen. Natuurlijk kun je ook een keer gratis deelnemen en rustig rondkijken wat je vaker zou willen gaan doen.

Natuurlijk hopen we dat je met veel plezier creatief bezig gaat zijn in ons Hobbycentrum, maar mocht je er een keer mee gaan stoppen, vul dan ons opzegformulier in. Dat helpt ons weer om ons aanbod te verbeteren.

Deelnemersbijdrage 2021

Cursussen overdag

Deelnemersbijdrage overdag voor het hele jaar: €95,-
Deelnemersbijdrage overdag van juni t/m december: €47,50
Deelnemersbijdrage overdag van september t/m december: €35,-
Deelnemersbijdrage overdag november en december: €20,-
Deelname aan de kinderactiviteit (prijs per keer, incl materiaal): €2,-

Cursussen avond en overdag

Deelnemersbijdrage avond voor het hele jaar: €130,-
Deelnemersbijdrage avond van juni t/m december: €65
Deelnemersbijdrage avond van september t/m december: €45,-
Deelnemersbijdrage avond november en december: €25,-
Eenmalig deelnemen in de avond (alleen voor deelnemers): €1,-

Uitzonderingen en kortingsactie

  • Deelnemers die de periode van januari 2020 tot december 2020 de volledig deelnemersbijdrage van 90 euro hebben betaald, kunnen bij de eerstvolgende betaling gebruik maken van een korting/tegemoetkoming omdat we een deel van deze periode gesloten waren i.v.m. het Coronavirus. (Deelnemers die overdag deelnemen krijgen 15 euro korting en mensen die in de avond deelnemen krijgen 20 euro korting.) Deze korting geldt alleen voor de mensen die voor 1 augustus 2021 de bijdrage van 2021 betalen.
  • Hobbycentrum Nijmegen Oost heeft een mooie actie voor maatjesprojecten van welzijnsorganisaties en zorginstellingen. Speciaal voor de maatjes van deze organisaties hebben wij een actie ‘2 voor de prijs van 1’.
  • Stichting Leergeld vergoedt voor ouders met een minimum inkomen de onkosten voor deelname aan kinderactiviteiten. Voor meer informatie, vraag het aan de beheerder op het Hobbycentrum of zie https://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

Huishoudelijk reglement

Hobbycentrum Nijmegen-Oost (HcNO) is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar mensen de gelegenheid krijgen zich creatief te ontwikkelen, mensen te ontmoeten of zich vrijwillig in te zetten. Het Huishoudelijk Reglement regelt de dagelijkse gang van zaken waardoor iedereen zich prettig en veilig voelt. Het is dus belangrijk dat iedereen het reglement kent en zich daaraan houdt. Bij het overtreden van dit reglement zal de coördinator hem of haar aanspreken. Mocht dit niet zorgen voor een oplossing of is er sprake van wangedrag dan zullen er maatregelen getroffen worden door het bestuur. Dit kan leiden tot een schorsing of een lokaalverbod. Het volledige huishoudelijke reglement kun je lezen via onderstaande link.