Nieuws

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar bundelen we de nieuwsberichten en sturen we naar geïnteresseerden een nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrieven ontvangen via de email? Dan kan dat ook! Voor het aanmelden van de nieuwsbrief, vul dit formulier in.

Workshop Kerst boetseren

Workshop is vol!!!

Workshop kerst boetseren in samenwerking met Kunstof (Kunstof Nijmegen is niet alleen dé leukste, maar ook dé enige kunstzinnige studenten
stichting van Nijmegen).

Wanneer?

Op 30 november, 14 december en 21 december.
Op woensdagavond 19.30-21.30 uur.
Aanmelden via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel T: (024) 323 13 30

Maximaal kunnen er 10 deelnemers meedoen.
Kosten voor deelnemers Hobbycentrum Nijmegen-Oost €15,-,
Ben je géén lid? Geen enkel probleem dan zijn de kosten voor deze 3daagseworkshop €25,-.

Nieuwe workshop – Levensboek op doek

Tijdens een drietal momenten (7 december 2022, 18 januari en 1 februari 2023 - woensdagavond 19.30-21.30 uur) ga je jouw levensverhaal met acrylverf op een schilderdoek vertellen. Hierbij wordt jouw leven in drie fases opgedeeld en ga je een belangrijk onderdeel uit elke levensfase uitwerken. Je bepaalt zelf hoe je de levensfases verdeeld en wat je hierover wilt uitwerken. Dit kunnen bijvoorbeeld herinneringen, gevoelens of objecten zijn.

Bij elke bijeenkomst begin je met een nieuwe levensfase en een nieuw idee maar bedek je de vorige levensfase. Hierbij kies je zelf of je het helemaal bedekt of dat er nog delen van de vorige laag zichtbaar blijven. Je werkt dus met meerdere lagen en meerdere uitwerkingen op eenzelfde schildersdoek. Het uiteindelijk werkstuk is een creatief maar bovenal een erg persoonlijk schilderij.

De kosten voor deze workshop met materiaalkosten inbegrepen zijn €5,- euro mocht je geen deelnemer zijn van het Hobbycentrum zijn de kosten €12.50,- euro (deelnemersbijdrage inbegrepen).

Hieronder een voorbeeld van de workshop, drie schilderijen op rij van iemands levensboek op doek.

Voorbeeld doek 1 - workshop dag 1

 

Nieuwe medewerker

Ik ben Margriet Kosse en ik ben per 1 november gestart bij HcNO als assistent-coördinator. Het hobbycentrum biedt zoveel creativiteiten aan, ik vind het een mooie sociale creatieve spil in de wijk. Inspirerend ook voor mij als creatieve duizendpoot. Ik schrijf zelf verhaaltjes en maak er illustraties bij. Ook maak ik collages. Daarnaast loop ik graag hard in het bos en ben ik te vinden op de yogamat. s'Avonds pik ik weleens een filmpje samen met vrienden of ga ik naar een theatervoorstelling. Ik werk op de dinsdag en de woensdag en om de week op vrijdag. Mocht je vragen hebben of een bakkie thee/koffie met mij wil drinken ben je van harte welkom om mij te leren kennen.