Nieuws

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar bundelen we de nieuwsberichten en sturen we naar geïnteresseerden een nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrieven ontvangen via de email? Dan kan dat ook! Voor het aanmelden van de nieuwsbrief, vul dit formulier in.

Bijeenkomst autisme 11 mei 2023 13.00-16.00 uur

Wilde jij altijd al meer weten over autisme? Dit is je kans! Vanuit Hobbycentrum Nijmegen-Oost wordt er in samenwerking met Stip Oost en MEE een eenmalige bijeenkomst Autisme verzorgd.

De bijeenkomst is voor alle deelnemers & vrijwilligers van Hobbycentrum Nijmegen-Oost en de vrijwilligers Stip Oost die geïnteresseerd zijn. Vanuit MEE komt er ook een ervaringsdeskundige om haar/ zijn ervaringen te delen. Het wordt een interactieve bijeenkomst d.m.v. een belevingscircuit (ervaren door te doen), tevens wordt de methode brainblocks besproken.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 11 mei tussen 13.00-16.00 uur, in zaal 1 in wijkcentrum Daalsehof te Nijmegen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers mee doen. Mochten er meer aanmeldingen zijn, wordt er een tweede bijeenkomst gepland.

Geef je op via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel T: (024) 323 13 30 of loop binnen op kantoor.

Nieuw! Workshop 12 april 2023 Creatief met (pastel)krijt

Phil Poffé geeft de Workshop creatief met (pastel)krijt. Met een aantal voorbeelden gaan we landschappen en stillevens tekenen. Figuratief of abstract dat mag allemaal. Ben je beginnend dan zit je goed. Dit is een eenmalige workshop.

Op woensdagmiddag 12 april 2023 15.15-16.45 uur in zaal 6.

Materiaal is aanwezig kosten hiervan zijn €0,55 cent voor het (pastel)krijt. Mocht je geen deelnemer van Hobbycentrum Nijmegen-Oost zijn en deze workshop willen ervaren zijn de kosten €5,55, materiaal is inbegrepen.

Geef je op via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel T: (024) 323 13 30 of loop binnen op kantoor.

Open Doe Dag

Open Doe Dag

Kom jij ook en laat jij je inspireren?

Zondag 2 april van 13.00 tot 16.00 uur organiseren we een OPEN DOE DAG bij Hobbycentrum Nijmegen-oost. Het wordt een inspirerende dag met workshops, demonstratie en verkoop van zelfgemaakte producten. U bent als bezoeker van harte uitgenodigd om deel te nemen of een kijkje te nemen bij de diverse activiteiten die Hobbycentrum Nijmegen-Oost organiseert. U kunt denken aan een workshop speksteen bewerken, botanisch tekenen, tekenen & schilderen. Demonstratie edelsmeden, beeldhouwen in hout, zijde schilderen, kleding maken en handwerken.

Ons adres is Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen

Mocht u meer informatie willen? Stuur een emailadres: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel 024-3231330 of bezoek onze website www.hobbycentrumnijmegenoost.nl

Gratis soep 15 maart tussen 11.00-17.00 uur – update

Wat een opkomst voor het stemmen in wijkcentrum Daalsehof Nijmegen.

Op dit moment staan er nog steeds mensen te wachten om hun stem uit te brengen.

Vandaag zijn er 87 kommen soep gratis weggegeven (groente soep van Onder de Bomen & linzensoep met dank aan Fatima onze vrijwilliger van Sterker sociaal werk). Tevens ook dankbaar voor de inzet van onze eigen vrijwilligers met de extra handen voor het serveren van koffie/ thee en soep.

Bedankt STIP, Buurtzorg, Sterker sociaal werk, Onder de Bomen en gemeente Nijmegen voor de fijne samenwerking!

...............................................................

Vorige bericht

Kom jij stemmen bij wijkcentrum Daalsehof, Daalsehof 2 6521 GT Nijmegen?

Gratis soep tussen 11.00-17.00 uur. In samenwerking met Buurtzorg, STIP, Sterker Sociaal werk, onder de bomen en Hobbycentrum Nijmegen-Oost.

Mocht u meer informatie willen over Buurtzorg, STIP, Sterker Sociaal werk of Hobbycentrum Nijmegen-Oost we staan deze dag met een tafel met folder en vrijwilligers klaar voor uw vragen.

Samenwerking ‘Soepie Doen’ Buurtzorg Sterkter Sociaal werk en Hobbycentrum Nijmegen-Oost

Wil jij graag lekker en gezond koken, heb je zin in gezelligheid of een wandeling met daarna een lekkere soep of dat allemaal tegelijk: schuif bij ons aan. We gaan soep koken, kletsen over wat er zoal te vertellen valt en wie wil maakt een fijne wandeling van een halfuur tot drie kwartier.

Wanneer? Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand vanaf april 2023.
Waar? Wijkcentrum Daalsehof. Adres: Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen.
Kosten: €1,50 voor de soep.

Speciaal aanbod: in APRIL bieden we op de 1 en 3e dinsdag van de maand (4 &
18 april) een gratis gezondheidscheck + leefstijl spreekuur aan. Je kunt dan voor
aanvang van de soep je bloeddruk en bloedsuiker laten meten, ook hebben we
een medische weegschaal bij ons.

Voor meer informatie klik op de Flyer Samenwerking buurtzorg sterker en HcNO ‘Soepie doen’ flyer