Wij zijn nu nog gesloten, maar starten nu weer voorzichtig op

Sinds 15 maart zijn we gesloten in verband met het Coronavirus. Vanaf 1 juni is de horeca weer geopend en openen ook veel organisaties hun deuren voor publiek. Ook wij zijn achter de schermen bezig met de voorbereidingen om weer een start te maken met onze activiteiten. Maar dit doen we gefaseerd en in goed overleg met onze vrijwilligers.
Van 14 juli tot 13 september bieden we daarom niet ons gebruikelijke programma aan maar organiseren we een zomerprogramma. Dit zomerprogramma is helaas niet toegankelijk voor nieuwe deelnemers en staat daarom ook niet gepubliceerd op de website.

Onze huidige deelnemers en vrijwilligers ontvangen het zomerprogramma in de week van 22 t/m 26 juni digitaal of via de post. We werken met een maximum aantal bezoekers en we hanteren daarom een deurbeleid. Deelnemen aan de activiteiten of het Hobbycentrum om een andere reden bezoeken is nu alleen mogelijk als je je vooraf hebt aangemeld! Natuurlijk hebben we in verband met de Corona meer veranderingen moeten doorvoeren in onze werkwijze. Meer hierover vind je in ons Anti Corona Protocol via deze link.

Zodra we als Hobbycentrum weer plaats hebben voor nieuwe deelnemers, zullen we dit melden op de website! Nu alvast een plekje reserveren op de deelnemerslijst of op de wachtlijst kan wel. We zijn hiervoor via de email en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar.

 

 

Geplaatst in Nieuws.