Anti Cornona maatregelen

In het afgelopen jaar hebben we samen met onze vrijwilligers ervaring en vertrouwen opgedaan dat we met in achtneming van de anti-corona basisregels, ook in deze nog altijd onzekere coronatijd toch onze activiteiten kunnen hervatten. Dit betekent wel dat we ons, ook als we gevaccineerd zijn, aan de basisregels moeten houden.

Om elkaar en jezelf te beschermen vragen wij je je daarom aan de volgende basisregels te houden:

Hygiƫne:

  • Handen desinfecteren bij binnenkomst en geregeld je handen wassen.
  • Looproute volgen die aangegeven is in het gebouw; volg de pijlen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna gelijk weg.
  • Thuis blijven bij klachten.
  • Laat je testen bij klachten die bij corona horen.
  • Blijf thuis tot je de test uitslag weet.

Beschermende middelen:

  • Mondkapje is niet verplicht, maar als tijdens de activiteit de begeleider niet de anderhalve meter afstand kan houden, dragen we wel een mondkapje voor jouw veiligheid en ter bescherming van onze begeleiders.

afstand houden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Volg de looproute die aangegeven is in het gebouw; volg de pijlen en gebruik de aangegeven uitgang om het pand te verlaten.

Wat te doen als je Corona hebt?

Als er binnen 14 dagen na een bezoek aan het Hobbycentrum corona bij je wordt geconstateerd, dan vragen we je om dit zo snel mogelijk te melden aan de GGD, maar ook aan ons! Wij nemen dan ook contact op met de GGD en laten ons door hen adviseren. We houden er rekening mee dat we het Hobbycentrum dan helaas weer tijdelijk moeten sluiten of zullen dan andere passende maatregelen moeten nemen.

Geplaatst in Nieuws.