Anti Corona maatregelen

In het afgelopen jaar hebben we samen met onze vrijwilligers ervaring en vertrouwen opgedaan dat we met in achtneming van de anti-corona basisregels, ook in deze nog altijd onzekere coronatijd toch onze activiteiten kunnen aanbieden. Uiteraard willen we dit verantwoord organiseren en willen we voorkomen dat onze medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en andere bezoekers (ernstig) ziek worden. Daarom vragen we iedereen goed na te denken over vaccineren omdat een hoge vaccinatiegraad bijdraagt aan het verkrijgen en behouden van groepsbescherming. We zijn gehuisvest in een openbaar gebouw van de gemeente Nijmegen waar vaccineren geen verplichting is en waar ze niet werken met coronatoegangsbewijzen. Natuurlijk gelden er voor iedereen, ook als je gevaccineerd bent, de vastgestelde basisregels zoals hieronder beschreven:

Hygiƫne:

  • Handen desinfecteren bij binnenkomst en geregeld je handen wassen.
  • Looproute volgen die aangegeven is in het gebouw; volg de pijlen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna gelijk weg.
  • Thuis blijven bij klachten.
  • Laat je testen bij klachten die bij corona horen.
  • Blijf thuis tot je de test uitslag weet.

Beschermende middelen:

  • Mondkapje is niet verplicht, maar als tijdens de activiteit de begeleider niet de anderhalve meter afstand kan houden, dragen we wel een mondkapje voor jouw veiligheid en ter bescherming van onze begeleiders.

afstand houden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Volg de looproute die aangegeven is in het gebouw; volg de pijlen en gebruik de aangegeven uitgang om het pand te verlaten.

Wat te doen als je Corona hebt?

Als er binnen 14 dagen na een bezoek aan het Hobbycentrum corona bij je wordt geconstateerd, dan vragen we je om dit zo snel mogelijk te melden aan de GGD, maar ook aan ons! Wij nemen dan ook contact op met de GGD en laten ons door hen adviseren. We houden er rekening mee dat we het Hobbycentrum dan helaas weer tijdelijk moeten sluiten of zullen dan andere passende maatregelen moeten nemen.

Geplaatst in Nieuws.