Amateurkunstmanifestatie schouwburg Nijmegen

De 32e editie van de Amateurkunstmanifestatie (AKM) komt eraan! Alle amateurkunstenaars en hobbyisten kunnen deelnemen aan deze manifestatie, die bestaat uit een expositie in de schouwburg, en elk jaar is er een professionele jury die een paar werkstukken benoemd tot de 3 mooiste werkstukken. Vorig jaar was onze deelnemer Camilla van den Hombergh de winnaar. Wil je een keer exposeren in de schouwbrug? Schroom niet en doe een keertje mee!

De inschrijvingstermijn start op 1 december. Aanmelden kan zowel online, als via een formulier verkrijgbaar bij de dag-kassa in de Stadsschouwburg (geopend wo t/m za van 10.00-15.00 uur). Er kunnen maximaal 170 amateurkunstenaars deelnemen.
De officiƫle opening vindt plaats op vrijdagmiddag 7 januari 2022 en de expositie is te bezichtigen tot 13 februari 2022.

Geplaatst in Nieuws.