Vacature gastheer/ gastvrouw 10-12 uur

 

Vacature Stichting Hobbycentrum Nijmegen-Oost 

Hobbycentrum Nijmegen Oost is een wijkgericht centrum voor ontmoeting, waar jong en oud welkom zijn om deel te nemen aan creatieve activiteiten. De organisatie bestaat uit 200 deelnemers en 65 vrijwilligers, stagiaires en mensen met een re-integratietraject, die de activiteiten begeleiden, bardiensten uitvoeren en administratieve werkzaamheden verrichten. Er zijn op dit moment 2 beroepskrachten werkzaam; 1 technische beheerder en een assistent-coördinator. In verband met tijdelijke afwezigheid van de coördinator, zoeken wij

Gastvrouw/Gastheer voor driedagdelen (10 tot 12 uur) per week

  • Werkzaamheden                                                                                                                                                                        
  • Je ontvangt bezoekers en voorziet nieuwe deelnemers van de juiste informatie over het Hobbycentrum en geeft rondleidingen;
  • Je neemt de telefoon aan en beantwoordt inkomende mails of verwijst door naar de juiste persoon in de organisatie;
  • Je handelt betalingen en aanmeldingen voor activiteiten af en zorgt voor een juiste administratie daarvan.

Wie zoeken wij?                                                                                                                                  

Je bent een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid. Je bent rustig en pro-actief in het oplossen van onverwachte situaties. Je werkt zelfstandig en accuraat. Aangezien je te maken krijgt met veel verschillende mensen met verschillende achtergronden, is geduld, en een luisterend oor, een pre.

Organisatorische positie:

Je bent vrijwilliger bij de stichting HcNO, ressorteert hiërarchisch onder de assistent coördinator van Hobbycentrum Nijmegen-Oost en werkt samen in een team vrijwilligers.

Wat bieden wij                                                                                                                                   

Wij bieden een goed team van vrijwilligers en medewerkers die enthousiast samenwerken en met elkaar een prachtig activiteitencentrum realiseren. Een open en informele werksfeer vinden we belangrijk waarbij iedereen zoveel mogelijk zijn/ haar kwaliteiten kan gebruiken en waar dus veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën! Wij bieden de maximale vrijwilligersvergoeding per maand.

Meer weten                                                                                                                                                

Wij ontvangen je schriftelijke sollicitatie graag uiterlijk op 30 mei 2022 via e-mail: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl, waarna in de week van 7 juni gesprekken plaats zullen vinden.

Voor aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met de assistent coördinator J. Jansen-Voortjes, tel: 06 – 16111451. Bezoek ook onze website: www.hobbycentrumnijmegenoost.nl.

Klik op de link  om de vacture te lezen op de site van Geldersehanden.

 

Geplaatst in Nieuws.