Zaterdag 24 september tussen 12.00-16.00 uur Burendag

Burendag bij wijkcentrum Daalsehof op 24 september 2022

Zaterdag 24 september 2022 tussen 12.00-16.00 uur ben je van harte welkom bij de Burendag van wijkcentrum de Daalsehof (Daalsehof 26521 GT Nijmegen).

Hobbycentrum Nijmegen-Oost organiseert de Burendag die dit jaar in het teken staat van kijken, ontdekken en kennismaken.

Kijken naar de tuin van de Daalsehof die vorig jaar op de Burendag is ingericht, ontdekken welke mogelijkheden het Wijkcentrum biedt voor de wijkbewoners en kennismaken met het Hobbycentrum en met Jennifer Jansen-Voortjes, de nieuwe coördinator van Hobbycentrum Nijmegen-Oost die vanaf augustus het stokje overneemt van Roos Koopmans.

Loop gezellig binnen voor een praatje en/ of een rondleiding bij ons Hobbycentrum. Of volg een creatieve mini-workshop, schrijf je in voor onze activiteiten. Bij meerdere wekelijkse activiteiten is nog ruimte om snel te beginnen. Of vraag naar de mogelijkheden om vrijwilliger bij ons te worden. We zoeken in ieder geval nog twee tuinvrijwilligers, die wekelijks of één keer per maand helpen met het onderhoud van de tuin.

We organiseren ook een rommelmarkt waar onder andere zelfgemaakte werkstukken van deelnemers en vrijwilligers worden verkocht.

De burendag is voor iedereen.

Het zou mooi zijn als andere gebruikers van het wijkcentrum die dag ook laten zien wat ze in huis hebben! Dat buurtbewoners meedoen met de rommelmarkt en met de plantjesruil. Mocht je nog stekjes/ plantjes hebben, neem ze gerust mee. Mochten ze niet van pas komen in onze tuin, dan komen ze op een meegeeftafel te staan.

We zien je graag op 24 september.

Mocht je vragen hebben, je willen aanmelden voor de rommelmarkt of een bijdrage willen leveren, mail dan naar info@hobbycentrumnijmegenoost.nl

We gaan er samen een leuke dag van maken!

Burendag 2022

 

Geplaatst in Nieuws.