Nieuwe workshop – Levensboek op doek

Tijdens een drietal momenten (1, 15 februari en 1 maart februari 2023 - woensdagavond 19.30-21.30 uur) ga je jouw levensverhaal met acrylverf op een schilderdoek vertellen. Hierbij wordt jouw leven in drie fases opgedeeld en ga je een belangrijk onderdeel uit elke levensfase uitwerken. Je bepaalt zelf hoe je de levensfases verdeeld en wat je hierover wilt uitwerken. Dit kunnen bijvoorbeeld herinneringen, gevoelens of objecten zijn.

Bij elke bijeenkomst begin je met een nieuwe levensfase en een nieuw idee maar bedek je de vorige levensfase. Hierbij kies je zelf of je het helemaal bedekt of dat er nog delen van de vorige laag zichtbaar blijven. Je werkt dus met meerdere lagen en meerdere uitwerkingen op eenzelfde schildersdoek. Het uiteindelijk werkstuk is een creatief maar bovenal een erg persoonlijk schilderij.

De kosten voor deze workshop met materiaalkosten inbegrepen zijn €5,- euro mocht je geen deelnemer zijn van het Hobbycentrum zijn de kosten €12.50,- euro (deelnemersbijdrage inbegrepen).

Hieronder een voorbeeld van de workshop, drie schilderijen op rij van iemands levensboek op doek.

Voorbeeld doek 1 - workshop dag 1

 

Geplaatst in Nieuws.