“Mama, kijk eens wat mooi!”

Op woensdagmiddag huppelen kinderen door het Hobbycentrum, er klinken enthousiaste kinderstemmen en trots horen we zeggen: “Mama, kijk eens wat mooi! Dat heb ik gemaakt!”. En dat is precies onze bedoeling. Tegenwoordig hoor je steeds meer mensen zeggen dat kinderen teveel moeten presteren en teveel bezig zijn met computers en mobiele telefoons. Een paar vrijwilligers hebben daarom het initiatief genomen om kinderen uit te nodigen om elke woensdag te komen spelen met knutselmateriaal. Iedere week staat in het teken van een ander thema en er wordt gewerkt met verschillende materialen. Papier, verf, hout, steen, draad, maar ook ongebruikelijke materialen worden gebruikt bij het knutselen. Zelfs van afval kun je de mooiste dingen maken!

Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met de activiteiten voor kinderen en het is een groot succes. Niet alleen de kinderen gaan blij naar huis, maar ook de begeleiders van het Hobbycentrum hebben aan het eind van de middag een grote glimlach op hun gezicht! 😉

Kinderen die ook een keer willen meedoen met de creatieve middag zijn van harte welkom op woensdag van 14.30 tot 16.00. Deelname, inclusief materiaal is 2 euro per keer. Ben je van plan om op woensdag mee te doen? Laat het dan uiterlijk op maandag weten! Dan zorgen de begeleiders voor voldoende materiaal.

Geplaatst in Nieuws.