Wow, …..een lasersnijder!

Een lasersnijder…..leuk….maar wat is het? Het is een apparaat, computergestuurd, wat hout, karton en plexiglas kan snijden en graveren. Je kunt bijvoorbeeld een foto van je huisdier branden in hout, zie de foto van de poes. Ook kun je graveren zodat er een reliĆ«f ontstaat. Zoals ook op de foto te zien is, kun je karton of papier snijden. Het apparaat is eigendom van de Unitwerkplaats en komt te staan in het kleine kantoortje op de 1ste verdieping. We mogen onder begeleiding van experts van de Unitwerkplaats gebruik maken van dit geweldige apparaat. Djie en Frans, onze begeleiders van de computerinloop op de vrijdagmiddag krijgen nog instructies om deelnemers te helpen met het ontwerpen van werkstukken op de computer. Een hele mooi verbinding tussen de computerinloop en onze creatieve activiteiten. Het apparaat moet nog worden aangesloten. Zodra het apparaat werkt en onze begeleiders de goede instructies hebben gekregen, zullen we een demonstratie geven!

Geplaatst in Nieuws.