“Mate for you” op bezoek

14 januari kwam het maatjesproject Mate for you op bezoek ter kennismaking met het Hobbycentrum. Het maatjesproject Mate for you is gericht op jongeren met de leeftijd van 16 tot en met 23 jaar en is een onderdeel van Sterker Sociaal Werk. Jongeren, die weinig sociale contacten hebben, kunnen terecht bij Mate for you om met iemand regelmatig iets af te spreken en te ondernemen. De maatjes kunnen samen deel nemen aan de activiteiten van het Hobbycentrum. De kennismaking met het Hobbycentrum viel in goede smaak bij de maatjes en bestond uit een rondleiding, een kom soep en een schilderactiviteit. Ze waren verbaasd over het aanbod van het Hobbycentrum en de mogelijkheden. Aan het eind van de kennismaking werden de vrijwilligers Marian en Maaike en de stagiaires van het Hobbycentrum Floris en Ben bedankt voor de leuke middag.

Geplaatst in Nieuws.