Gratis workshop graffiti

Wij organiseren in samenwerking met het Waalzinnig Festival een workshop graffiti van 10 keer, elke woensdag 14.30 tot 16.00 uur (van 4 maart t/m 3 juni 2020). We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die graag de techniek van graffiti willen leren. De workshop wordt gegeven door een ervaren graffiti artiest. Uiteindelijk worden de kunstwerken de gehele maand juni tentoongesteld in de Bibliotheek Mariƫnburg. De opening van de expositie zal plaatsvinden tijdens het Waalzinnig Festival op 7 juni 2020. De workshop graffiti is geheel GRATIS! (Ook niet-deelnemers van het Hobbycentrum kunnen gratis deelnemen)

Het doel van dit project is om inclusie binnen Nijmegen te vergroten, jong en oud zullen gaan samenwerken aan het kunstwerk. Na een korte kennismaking leer je de verschillende technieken kennen die je bij het graffiti kan toepassen. Na de eerste technieklessen ga je in onze tuin, samen aan de slag met het grote graffiti kunstwerk.

Wij hebben er enorm veel zin in, hopelijk jij ook!

Geplaatst in Nieuws.