Workshop graffiti is nu al een succes!

Er was enorm veel belangstelling voor de gratis workshop graffiti. We hebben zelfs een wachtlijst! Dat is super goed nieuws, maar voor geïnteresseerden erg jammer, want aanmelden is nu helaas niet meer mogelijk.

Deze workshop organiseren we in samenwerking met het Waalzinnig Festival.  Het doel van dit project is om inclusie binnen Nijmegen te vergroten. De workshop is een reeks van 10 lessen en wordt gegeven door een ervaren graffiti artiest. Een groep van 14 deelnemers zullen tijdens de workshop gaan samenwerken aan verschillende grote kunstwerken. Het gezamenlijke thema is vrijheid. De workshop zal bestaan uit het leren van de technieken, maar ook het bespreken van het thema vrijheid en hoe je dit in een kunstwerk in beeld kunt brengen.

De graffitikunst zal geëxposeerd worden tijdens het Waalzinnig Festival in het centrum van Nijmegen. Hierover volgt later meer informatie.

Geplaatst in Nieuws.