Programma hervat en deuren staan wagenwijd open

We hadden i.v.m. met het Coronavirus even een deelnemersstop ingesteld, maar de deuren staan nu weer wagenwijd open! Vanaf 14 september zijn nieuwe bezoekers weer welkom en kun je ons Hobbycentrum weer 5 dagen per week bezoeken. Aangezien we een aantal zaken hebben moeten aanpassen in ons aanbod is het programma op verschillende punten veranderd. De aanpassingen zijn al doorgevoerd op deze website. Natuurlijk houden ook wij 1,5 meter afstand van elkaar waardoor de groepen kleiner zijn dan we gewend waren. Het is dus helaas niet altijd mogelijk om direct deel te nemen aan een activiteit. Neem daarom eerst even contact met ons op, telefonisch of via de mail, en vraag of er voldoende plaats is bij de activiteiten. Uiteraard kun je ook even langskomen voor meer informatie en een rondleiding.

Geplaatst in Nieuws.