Vrijwilligers gezocht

We hebben een vast team van ruim 60 vrijwilligers, maar mede door de 1,5 meter maatregel hebben we minder plaatsen beschikbaar bij de verschillende activiteiten. Daardoor kunnen niet alle deelnemers wekelijks komen en hebben we helaas voor veel activiteiten een wachtlijst moeten aanleggen. Om iedereen te voorzien van een creatieve activiteit zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers:

  • Vrijwilliger: reparateur electrische apparaten voor Reparatiecafé (2x in de maand op vrijdagmiddag)
  • Vrijwilliger: begeleider edelsmeden
  • Vrijwilliger: begeleider glas-in-lood op maandag
  • Vrijwilliger: 2de begeleider computerhulp
  • Vrijwilliger: 2de begeleider schilderen (olieverf)
  • Vrijwilliger: begeleider boetseren
  • Vrijwilliger: begeleider 3D objecten van verschillende materialen/ technieken (papiermache, textielverharder, metaaldraad ed)
  • Vrijwilliger: begeleider voor een "nieuwe" activiteit (ter uitbreiding van ons aanbod)

Wat hebben wij te bieden?
Voldoening, gezelligheid en waardering, dat bieden we je. Als vrijwilliger kun je gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum, je bent tijdens je vrijwilligerswerk WA verzekerd, je krijgt een jaarlijkse onkostenvergoeding en gratis koffie en thee. We hebben een klein budget om een paar vrijwilligers de gelegenheid te bieden deel te nemen aan een externe cursus. Daarnaast organiseert het centrum een paar keer per jaar leuke activiteiten voor vrijwilligers, zoals een gezellige bijeenkomst, een etentje en/of een uitstapje.

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of 024-3231330

Geplaatst in Nieuws.