Tijdelijke sluiting wegens corona tot en met 18 november 2020

Op 3 november jl zijn er extra maatregelen wegens corona aangekondigd. Dit bekend voor het Hobbycentrum Nijmegen Oost dat we onze deuren moeten sluiten tot en met 18 november 2020. We hopen je dan weer te verwelkomen!

We vinden het erg jammer, dat we moeten sluiten ondanks onze aanpassingen om het Hobbycentrum Nijmegen Oost om de activiteiten en ruimtes zo veilig mogelijk in te richten. We realiseren ons dat een daginvulling die weg valt een groot gemis is voor veel van onze deelnemers en vrijwilligers. Als medewerkers zijn wij op de achtergrond bezig om het welzijn te monitoren van onze achterban. Wij zijn op afstand bezig met digitale manieren om contacten te onderhouden met onze achterban, om zo de gemoedstoestand te blijven peilen en in te springen als er meer nodig is. Tevens betrekken we onze achterban bij het ontwikkelen van alternatieve activiteiten in deze moeilijke en zware periode te verlichten.

De komende twee weken zijn wij telefonisch (024-3231330) en via de mail (info@hobbycentrumnijmegenoost.nl) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht je een idee├źn of vragen hebben dan horen we die graag.

 

 

Geplaatst in Nieuws.