Winnaars fotowedstrijd 2021

In maart zijn er in het totaal 96 foto's ingestuurd om deel te nemen aan de fotowedstrijd. In april heeft iedereen de mogelijkheid gehad om te stemmen en ook heeft fotogroep Reflex, een jury van 6 ervaren fotografen de mooiste foto aangewezen. Dit heeft geresulteerd in 2 winnende foto's: de publieksprijs en de juryprijs.

Winnaar publieksprijs (met 91 stemmen): Marijke Eggink
Publiek: “Mooie spiegeling, door mensen in het bootje krijgt de foto een verhaal, surrealistische foto met wonderschone balans in compositie.”

Winnaar volgens de jury/ fotogroep Reflex: Ben Auch
Jury/ fotogroep Reflex: “Mooi spel van licht en schaduw, fijn ritme van de vormen en zachte  terugkerende kleuren.”

Natuurlijk gaan we een expositie organiseren van alle foto's van de fotowedstrijd. Meer over deze expositie zullen we in een volgende nieuwsbrief aankondigen. Sowieso kun je nu al alle andere foto's van de fotowedstrijd bekijken en hebben we nu ook de namen van de fotografen bekend gemaakt op de website. Neem dus nog even een kijkje op de website: https://hobbycentrumnijmegenoost.nl/fotowedstrijd-2021/

We kunnen dankzij jullie enthousiasme stellen dat deze fotowedstrijd een enorm succes was en kunnen jullie verzekeren dat we volgend jaar een fotowedstrijd 2022 gaan organiseren!

Geplaatst in Nieuws.