Geef je op voor deze bijeenkomst!

Geef je op voor deze bijeenkomst!

"Praktische omgang met mensen met vergeetachtigheid en dementie"
Datum: Donderdag 18 november van 9.30 tot 12.00

Bij het Hobbycentrum komen veel senioren. Helaas krijgen senioren vaak last van ouderdomsklachten, zoals vergeetachtigheid en dementie. De kans dat je als begeleider een deelnemer in de groep hebt of krijgt of als deelnemer iemand tegenkomt in het Hobbycentrum met vergeetachtigheid of dementie is best groot. Het is dan fijn om zelf te weten hoe je dan het beste kunt reageren en ook voor de deelnemer is het fijn om wat extra aandacht of hulp te krijgen. Daarom verzorgt "Samen dementievriendelijk" gratis bijeenkomsten op meerdere locaties waaronder nu ook bij ons!

Vind je het interessant om meer te weten over vergeetachtigheid en dementie? En wil je graag praktische ideeën hoe je het beste kunt omgaan met mensen met vergeetachtigheid en dementie? Het is geen saaie les met theorie, maar er wordt voornamelijk uitleg gegeven met sprekende voorbeelden. Tijdens deze bijeenkomst kun je ook zelf praktijkvoorbeelden inbrengen en uiteraard is er voldoende tijd om vragen stellen!

Deze gratis bijeenkomst is gepland in ons Hobbycentrum op donderdag 18 november om 9.30 uur en toegankelijk voor alle vrijwilligers en deelnemers! Geef je je dan op voor deze bijeenkomst bij het kantoor van het Hobbycentrum of via ons emailadres: info@hobbycentrumnijmegeneoost.nl

Geplaatst in Nieuws.