Nieuwe activiteiten/ uitbreiding aanbod

Houtbewerken op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur
Door de komst van een nieuwe vrijwilliger, Leon, is er sinds kort een extra mogelijkheid om ook op woensdagmiddag begeleiding te krijgen bij houtbewerken. Leon is jarenlang docent geweest en wil nu als betaalde medewerker graag aan de slag als begeleider in een houtwerkplaats op een dagbestedingslocatie of cursusbegeleider voor vrijetijdsbesteding. Bij ons wil hij in de houtafdeling als vrijwilliger werkervaring opdoen en vindt het leuk om mensen te helpen en te begeleiden bij het houtbewerken. Kom gerust een keertje bij hem langs om kennis te maken!

Quilten/ patchwork op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur
De groep van Mien op de donderdagochtend is vol en daar stonden mensen op de wachtlijst. Doordat Cissie zich heeft gemeld als vrijwilliger kunnen we quilten ook op de vrijdagmiddag aanbieden. Ze is al begonnen met een klein enthousiast groepje, maar er is nog plaats voor een nieuwe deelnemer!

Tekenen op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur
Niels was een paar jaar geleden al voor een korte tijd vrijwilliger en hij is weer terug! Zijn specialiteit is portret tekenen en striptekenen en dat kan hij als geen ander. Hij werkt voornamelijk met potlood, houtskool en inkt. Maar wil je iets anders tekenen, ander materiaal gebruiken, of wil je in kleur werken? Dan kan dit natuurlijk ook! Het is eigenlijk een soort vrij atelier en als je een vraag hebt of advies nodig hebt, dan zal Niels je verder op weg helpen.

Glasmozaïek op vrijdag 9.30 tot 11.30 uur
Lily is al een vrijwilliger van ons. Zij begeleidt al jarenlang de kinderactiviteit op woensdagmiddag, maar sinds kort is ze ook gestart met een nieuwe activiteit voor volwassenen, namelijk glasmozaïeken. Al het materiaal is aanwezig en er is nog volop plaats!

Geplaatst in Nieuws.