Bezoek van het Montessori college

Maandagochtend 18 oktober was het een heel klein beetje anders in het Hobbycentrum; naast onze gebruikelijk activiteiten waren er 4 extra activiteiten speciaal voor leerlingen van de middelbare school. Voor de vrijwilligers was het heel even wennen en ook best wel een beetje spannend, maar gelukkig was het een enorm succes! De leerlingen waren erg geïnteresseerd en vonden de activiteiten leuk. Er kwamen gesprekken op gang over vrijetijdsbesteding en hoe belangrijk het is om een hobby te hebben en dat het je goed doet om iets te doen wat je leuk vindt. De vrijwilligers waren aan het eind van de activiteit erg voldaan en ook een beetje trots hoe de ochtend was verlopen.

Voor alle partijen was de conclusie: dit is zeker voor herhaling vatbaar.

                                             

Geplaatst in Nieuws.