Nieuwsbrief 1 maart – weer terug naar hoe het was

Beste lezer, Het mondkapje ligt in de prullenbak en we hoeven niet meer zo angstvallig langs elkaar te lopen. Wat raak je daar weer ontzettend snel aan gewend. Wat ik wel graag zou willen volhouden is de alternatieve begroeting; de boks of de arm. Dat vind ik eigenlijk fijner dan zoenen. Het lijkt wel of het nieuwe jaar nu pas goed begint! De voorjaars bloemen komen uit met geel, wit en paars, je ruikt de lente in de lucht en we hebben weer een boordevolle nieuwsbrief. Fantastisch. Als eerste is de vrijwilligersbijeenkomst gepland op 1 april (haha, echt waar op 1 april). Komt allen om elkaar te spreken en een toast uit te brengen. Geef je op zodat we genoeg hapjes hebben. Een nieuwe organisatie is Spinsels. Zij maken een tentoonstelling met schilderijen en verhalen en je kunt er zelf aan meedoen. Uiteraard met de nieuwe waterverdunbare verf van ProArt. En we zetten de deur open voor mensen die zorg dragen voor een ander, een mantelzorger dus. Ook is er informatie over het Waalzinnig festival waar we aan mee doen met de activiteit 'cartoontekenen met een verhaal'. Een bijzonder project. Daarnaast zijn er nieuwe activiteiten opgestart en is er nog plaats voor nieuwe vrijwilligers. Meerdere vrijwilligers en deelnemers hebben aangegeven te willen helpen in deze bijzondere tijd, super fijn. Voor diegene die hebben aangegeven te stoppen met hun vrijwilligers werk, super bedankt voor je inzet de afgelopen tijd! Een goed begin en een mooie nieuwsbrief. Ik hoop jullie allemaal te zien op 1april (haha).

Vriendelijke groet,

Marianne van Dijk (voorzitter)
De hele nieuwsbrief van 1 maart 2022 kun je lezen bij de knop nieuwsbrieven.

Geplaatst in Nieuws.