Cartoon tekenen – workshop – exposeren waalzinnig festival

Waalzinnig festival - cartoon tekenen met een boodschap

In overleg met Lodewijk, onze cartoonkunstenaar is de volgende activiteit tot stand gekomen voor het Waalzinnig festival. We gaan een workshop aanbieden van 8 keer. De eerste lessen zijn vooral verkennen, leren over cartoontekenen en ontdekken welke boodschap jij wil geven als (amateur) kunstenaar! De bedoeling is dat je aan het einde van de workshop 1 cartoon hebt gemaakt met een boodschap (denk aan vrede, liefde, geluk, maar dit mag je zelf bepalen). De materialen die gebruikt kunnen worden zijn pennen, potloden, krijtjes, pastel, stiften en inkt.

Tijdens deze 8 keer word je geïnterviewd. Deze interviews en de cartoons worden gebundeld. Dit boekje en de cartoon worden geëxposeerd op 26 juni tijdens het Waalzinnig festival 2022. Tijdens de lessen/ activiteiten komt er minimaal twee keer een (amateur) fotograaf foto's maken voor het boekje.

De groep gaat bestaan ​​uit 5 deelnemers van het Hobbycentrum en 5 jongeren. Deelname aan deze activiteit is gratis!

De activiteiten/ lessen vinden plaats op 6, 13, 20 april (27 april niet - Koningsdag), 4, 11, 18, 25 mei en 1 juni. De tijd van deze activiteit is 14.45-16.45 uur. De activiteit vindt plaats in zaal 6.

Geef je op voor deze activiteit en wie weet wordt jouw cartoon geëxposeerd op 26 juni 2022!

Klik op de volgende link voor  meer informatie.

Geplaatst in Nieuws.