Deelnemersbijdrage 2023

Cursussen overdag

Deelnemersbijdrage overdag voor het hele jaar: €105,-
Deelnemersbijdrage overdag van januari tot september: €65,-
Deelnemersbijdrage overdag van september t/m december: €40,-
Deelnemersbijdrage overdag november en december: €25,-
Deelname aan de kinderactiviteit (prijs per keer, incl. materiaal): €2,50,-

Cursussen avond en overdag

Deelnemersbijdrage avond voor het hele jaar: €140,-
Deelnemersbijdrage avond van januari tot september: €90
Deelnemersbijdrage avond van september t/m december: €50,-
Deelnemersbijdrage avond november en december: €30,-
Eenmalig deelnemen in de avond (alleen voor deelnemers): €1,-

Nieuw!

Vanaf heden is het ook mogelijk om een 10 rittenkaart te kopen voor €35,- voor deelname aan onze activiteiten. Deze 10 rittenkaart is in te zetten voor 10 dezelfde of diverse activiteiten binnen Hobbycentrum Nijmegen Oost. Deze 10 rittenkaart is 1 jaar geldig en is zowel overdag als in de avond te gebruiken.
Betalingstermijnen

We zijn blij dat deelnemers direct de deelnemersbijdrage betalen. Helaas zien we ook dat sommigen pas weken of soms maanden later betalen. Dat geeft ons extra werk. Op kantoor zijn we druk met mailen/ bellen en aanspreken van deelnemers om ze te herinneren aan de betalingen. We zien dit graag anders. Vandaar in samenspraak met het bestuur gaan we per 2023 werken met betalingstermijnen.

Voor het eerste termijn (eerste helft 2023) betekent dit, heb je op 1 maart 2023 nog niet betaald? Dan krijg je een herinnering om te betalen voor de eerste helft van 2023. Heb je voor 1 april 2023 nog niet betaald? Dan gaat de plek naar iemand die op de wachtlijst staat en word jij op de wachtlijst gezet. Hetzelfde geldt voor het tweede termijn (2de helft 2023). Mocht je voor 1 oktober 2023 nog niet betaald hebben, dan volgt er een herinnering van betaling. Hebben we niets vernomen op 1 november 2023, dan gaat je naam naar de wachtlijst en kan iemand anders deelnemen.

Strippenkaarten

De verhoging van kosten voor strippenkaarten was al aangekondigd in de vorige nieuwsbrief. Voor de creatieve kinderactiviteit betekend dit dat de kosten per keer €2,50 zijn. De strippenkaarten voor materiaal/ onderhoud worden 10% opgehoogd. De kosten voor o.a. beeldhouwen, kleding maken, glas in lood, glasmozaïeken, mozaïeken,  worden €5,50. De kosten voor o.a. boetseren, verven worden €11,- per strippenkaart. Strippenkaarten zijn te koop op kantoor.

Aan- en afmelden

Veel deelnemers laten het weten als ze verhinderd zijn. Toch willen we graag dat iedereen het laat weten als hij/ zij niet kan komen, zodat de begeleider niet onverhoopt zonder deelnemers zit. Kom je vier weken niet zonder iets van je te laten horen dan zetten we je op de wachtlijst. Anderen krijgen nu de mogelijkheid om in te stromen en zo blijven plekken niet onbezet. Mocht je onverhoopt langdurig ziek zijn of op wereldreis gaan of anders, laat het ons weten en dan kijken we wat mogelijk is.
Openingstijden kantoor

We merken dat er veel inloop is in ons kantoor. Daarom gaan we werken met openingstijden voor betalingen, vragen en/ of print mogelijkheden. We snappen dat dit erg wennen is om voor of na je activiteit nog klei te regelen of te bedenken wat je die dag wil schilderen. Maar we hopen op jullie begrip, zodat we nog beter ons werk kunnen doen.

We zijn dagelijks geopend tussen 9.00-10.00 uur in de ochtend en in de middag tussen 13.00-15.00 uur op de woensdagavond tussen 18.45-19.30 uur. We gaan dit uitproberen tot de volgende nieuwsbrief en laten weten hoe dit tot nu toe is verlopen. Mocht je ergens tegen aanlopen, dan horen we dit graag persoonlijk of via de mail of doe een briefje in onze oranje brievenbus (hangt in de ontmoetingsruimte).

Geplaatst in Geen categorie.