Voorstellen stagiaires


Ik ben Klaudia en ben 20 jaar en woon in Lent. Ik doe de opleiding Maatschappelijke Zorg MBO in Den Bosch. Dit is een hele brede maatschappelijke opleiding waar ik veel kanten mee op kan maar uiteindelijk wil ik iets in de Psychologie gaan doen. Ik hou van Manga lezen, dit zijn Japanse stripboeken. Ik vind het leuk om met vrienden spelletjesavond te houden. En graag wandel ik samen met vriendin en haar hond over de dijk. In januari start ik de activiteit tekenen en schilderen op het hobbycentrum op de maandagochtend (10.00-12.00 uur), wie weet zie ik je daar?


Mijn naam is Dion, ik ben 24 jaar oud, en ik ben begonnen als stagiair op de woensdag op het hobbycentrum.
Ik ben hiermee gestart op 12 oktober en ik zal hier tot juli te vinden zijn.
Ik studeer Social Work aan de HAN in Nijmegen, en ik woon in Gaanderen. Ook heb ik een bijbaantje bij de plaatselijke McDonalds. Vaak spendeer ik mijn vrije tijd door wat te gamen, maar in het weekend ben ik vaak met mijn vrienden te vinden.
Ik kijk erg uit naar de komende tijd bij het hobbycentrum en om mezelf zowel creatief en als sociaal werker te ontwikkelen en mijn weg te vinden binnen het werkveld.

Geplaatst in Geen categorie.