Open Doe Dag

Open Doe Dag

Kom jij ook en laat jij je inspireren?

Zondag 2 april van 13.00 tot 16.00 uur organiseren we een OPEN DOE DAG bij Hobbycentrum Nijmegen-oost. Het wordt een inspirerende dag met workshops, demonstratie en verkoop van zelfgemaakte producten. U bent als bezoeker van harte uitgenodigd om deel te nemen of een kijkje te nemen bij de diverse activiteiten die Hobbycentrum Nijmegen-Oost organiseert. U kunt denken aan een workshop speksteen bewerken, botanisch tekenen, tekenen & schilderen. Demonstratie edelsmeden, beeldhouwen in hout, zijde schilderen, kleding maken en handwerken.

Ons adres is Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen

Mocht u meer informatie willen? Stuur een emailadres: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel 024-3231330 of bezoek onze website www.hobbycentrumnijmegenoost.nl

Geplaatst in Geen categorie.