Bijeenkomst autisme 11 mei 2023 13.00-16.00 uur

Wilde jij altijd al meer weten over autisme? Dit is je kans! Vanuit Hobbycentrum Nijmegen-Oost wordt er in samenwerking met Stip Oost en MEE een eenmalige bijeenkomst Autisme verzorgd.

De bijeenkomst is voor alle deelnemers & vrijwilligers van Hobbycentrum Nijmegen-Oost en de vrijwilligers Stip Oost die geïnteresseerd zijn. Vanuit MEE komt er ook een ervaringsdeskundige om haar/ zijn ervaringen te delen. Het wordt een interactieve bijeenkomst d.m.v. een belevingscircuit (ervaren door te doen), tevens wordt de methode brainblocks besproken.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 11 mei tussen 13.00-16.00 uur, in zaal 1 in wijkcentrum Daalsehof te Nijmegen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers mee doen. Mochten er meer aanmeldingen zijn, wordt er een tweede bijeenkomst gepland.

Geef je op via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of bel T: (024) 323 13 30 of loop binnen op kantoor.

Geplaatst in Geen categorie.