Rechtswinkel Nijmegen-Oost

Bent u het oneens met een beslissing van de gemeente? Heeft u problemen met uw verhuurder? Of heeft u een geschil met uw werkgever? Met deze en nog vele andere juridische kwesties kunt u langskomen op één van de spreekuren van Rechtswinkel Nijmegen-Oost!

Sinds januari 2023 houden wij iedere week op maandag- en woensdagavond spreekuur in wijkcentrum Daalsehof. Wij zijn op zaterdagochtend ook te vinden in wijkcentrum Ark van Oost. U kunt zonder afspraak één van onze spreekuren bezoeken!

Tijdens een spreekuur kunt u aan onze medewerkers uw situatie voorleggen. Vervolgens kunnen wij u adviseren over de juridische haken en ogen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het opstellen van een formele brief of een bezwaarschrift.

Openingstijden

Rechtswinkel Nijmegen-Oost is open op:

  • Maandag: 19.30 – 20.30 uur (Wijkcentrum Daalsehof)
  • Woensdag: 19.30 – 20.30 uur (Wijkcentrum Daalsehof)
  • Zaterdag: 10.30 – 12.00 uur (Wijkcentrum Ark van Oost)

Meer informatie klik op de volgende link 

Geplaatst in Geen categorie.