Bijeenkomst vergeetachtigheid en dementie – 26 juni tussen 10.00-12.30 uur

Op maandag 26 juni 2023 tussen 10.00-12.30 vindt de bijeenkomst vergeetachtigheid en dementie plaats. Dit is georganiseerd samen met dementie vriendelijk Nijmegen en STIP.

Geef je op voor deze bijeenkomst!
Bij het Hobbycentrum komen veel senioren. Helaas krijgen senioren vaak op een gegeven moment last van ouderdomsklachten, zoals vergeetachtigheid en dementie. De kans dat je als begeleider een deelnemer in de groep hebt of krijgt of als deelnemer iemand tegenkomt in het Hobbycentrum met vergeetachtigheid of dementie is best groot. Het is dan fijn om zelf te weten hoe je dan het beste kunt reageren en ook voor de deelnemer is het fijn om wat extra aandacht of hulp te krijgen. Daarom verzorgt "Samen dementievriendelijk" gratis bijeenkomsten op meerdere locaties waaronder nu ook bij ons!

Vind je het interessant om meer te weten over vergeetachtigheid en dementie? En wil je graag praktische ideeƫn hoe je het beste kunt omgaan met mensen met vergeetachtigheid en dementie? Het is geen saaie les met theorie, maar er wordt voornamelijk uitleg gegeven met sprekende voorbeelden. Tijdens deze bijeenkomst kun je ook zelf praktijkvoorbeelden inbrengen en uiteraard is er voldoende tijd om vragen stellen!

Deze gratis bijeenkomst is gepland op maandagochtend 26 juni tussen 10.00-12.30 uur en toegankelijk voor alle vrijwilligers en deelnemers vanuit Hobbycentrum Nijmegen-Oost en vrijwilligers van STIP!

Geef je op via info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of meld dit op kantoor of mail Rob.Hermens@stipnijmegen.nl

Geplaatst in Geen categorie.