Workshop levensboek op doek start dinsdagmiddag 26 maart 13.00-15.00 uur

Deze gratis workshop (co productie) is een samenwerking met IrisCovery en Waalzinnig Festival (www.waalzinnigfestival.nl).

Wil jij exposeren en een gezamenlijk magazine met je mededeelnemers produceren?

Tijdens tiendagdelen (26 maart, 2, 9, 16, 23, 30  april, 7, 14, 21, 28 mei) ga je jouw levensverhaal met acrylverf op een schilderdoek vertellen en word jij geïnterviewd, voor het magazine.

De schilderijen worden geposeerd tijdens het Waalzinnig Festival 29 & 30 juni 2024.

Aanmelden (maximaal 10 deelnemers) stuur een mail of bel (info@hobbycentrumnijmegenoost.nl 024-3231330)

Hierbij wordt jouw leven in meerdere fases opgedeeld en ga je een belangrijk onderdeel uit elke levensfase uitwerken. Je bepaalt zelf hoe je de levensfases verdeeld en wat je hierover wilt uitwerken. Dit kunnen bijvoorbeeld herinneringen, gevoelens of objecten zijn. Tijdens deze dagdelen word jij geïnterviewd, voor het gezamenlijke magazine.

Bij elke bijeenkomst begin je met een (nieuwe) levensfase en een nieuw idee maar bedek je de vorige levensfase. Hierbij kies je zelf of je het helemaal bedekt of dat er nog delen van de vorige laag zichtbaar blijven. Je werkt dus met meerdere lagen en meerdere uitwerkingen op eenzelfde schildersdoek. Het uiteindelijk werkstuk is een creatief maar bovenal een erg persoonlijk schilderij en magazine.

               

 

Geplaatst in Geen categorie.