Expositie 3 mei Josine Vissers en Vera Tak

Wat een leuk nieuws twee van onze deelnemers gaan exposeren!!! Mocht je zelf willen exposeren In de Ark neem contact op met Rinus mail R.vanderschans2@gmail.com  Rinus is al jaren een deelnemer van Hobbycentrum Nijmegen-Oost.
In wijkcentrum De Ark van Oost aan de Cipresstraatstraat 154 in Nijmegen openen we vrijdag 3 mei om 17.00 uur een expositie van schilderijen en tekeningen van Vera Tak en Josine Vissers. In verschillende technieken vertellen de schilderijen van Vera een verhaal, haar verhaal. Een wereld gaat voor je open, overal haalt zij haar inspiratie vandaan.

Josine gaat in haar portretten uit van het karakter van de persoon en in haar natuurtekeningen tracht zij de verstilde en kwetsbare schoonheid vorm te geven.

De expositie is te zien tot en met woensdag 5 juni. Voor openingstijden www.wegwijzer024.nl

Geplaatst in Geen categorie.