Alsof één filosoof niet genoeg is….

Sinds een jaar hebben we naast onze gebruikelijke creatieve activiteiten ook 'creatief denken' in ons aanbod en we noemen het 'filosofie'. Hierbij een heel kort verslagje van een bijzondere filosofiebijeenkomst: Op uitnodiging van onze eigen filosofiebegeleider dr Robin was dit keer ook dr Cyril Lansink aanwezig om toelichting te geven op zijn recent verschenen filosofieboek 'wat op het spel staat'. Iedereen mocht vragen stellen en dat werd ook volop gedaan. Er werd vragen gesteld over vrijheid in corona-tijd, er werd gesproken over het verschil tussen emoties en gevoelens, en als je dankbaar bent over jouw situatie, wie ben je dan eigenlijk dankbaar? En wat staat er eigenlijk op het spel? Het spel zelf, volgens Cyril en daar kunnen wij dan weer heel lang over filosoferen. Omdat we met zijn tienen waren werd deze filosofiebijeenkomst vanwege de corona-regels voor één keer niet in het hobbycentrum gegeven maar in het wijkcentrum van Bottendaal.
Geplaatst in Nieuws.